Conja

Koorleden over Conja:

Sinds wanneer bij het koor?
Ik zit op het koor sinds Maart 2006

Hoe ben je bij het koor gekomen?
Het leek mij al een tijdje leuk om bij een koor te gaan zingen. Omdat ik niet alleen durfde, en het natuurlijk gezelliger is, ben ik samen met mijn zus Ineke bij een koor gaan kijken. Omdat er daar al genoeg alten waren en hun dirigente vertelde dat wij ook een alt stem hadden, ging dat hem niet worden. De dirigente vertelde over het markiezaats musical koor, misschien zochten zij nog wel leden. En zo zijn we bij het MMK terecht gekomen

Wat vind jij het leukste aan het koor?
Ik denk toch wel het samen zingen en de goede ontspannen sfeer. Tijdens de eerste repetities heb ik vol verbazing staan kijken hoe iedereen toch die teksten kon onthouden, dat ging mij vast niet lukken dacht ik toen nog. Inmiddels weet ik dat het toch allemaal goed komt en de noten en de tekst toch in mijn hoofd blijven zitten. Ik kan ook erg genieten van de momenten tijdens de repetities als ineens alles op zijn plaats valt en ik spontaan kippenvel krijg.

Wat is je favoriete medley om te zingen?
Mijn favoriete medley is Les Miserables. Ik heb de musical en de film gezien en heb zelf de dvd. Ik vind het verhaal mooi en de muziek indrukwekkend.

Wat is het mooiste moment dat je beleefd hebt met het koor?
Het mooiste moment met ons koor is toch wel het moment vlak voor onze show in de maagd. Ik stond achter het nog dichte gordijn, de muziek begon te spelen, nu gaat het beginnen dacht ik, echt heel gaaf was dat.


MMKBlogs