Mandy


Sinds wanneer bij het koor?

Ik zit sinds januari 2014 bij het koor.

Hoe ben je bij het koor gekomen?

Ik wilde wel eens bij een koor gaan kijken, om te zien of dat wat voor mij is. Toen kwam ik op internet het MMK tegen, aangezien ik erg van musicals houd, leek dit mij de perfecte combinatie. Ik ben naar een repetitie gaan kijken en was meteen enthousiast.

Wat vind jij het leukste aan het koor?

We zijn geen ‘gewoon’ koor, we oefenen ook met een choreograaf, waardoor de uitvoering (hopelijk) ook nog leuk is om naar te kijken.

Ook is het ontzettend gezellig met de groep. Vanaf het eerste moment werd ik opgevangen en voelde me gelijk thuis. Nadat ik de stemtest had gedaan en bij de eerste alten kwam te zitten, wist ik niet hoe ik onze versie ooit geleerd zou moeten krijgen, maar ik werd heel goed geholpen door mijn mede-altgenoten en krijg het nu al aardig onder de knie.

Koorleden over Mandy:

“”

“”

Wat is je favoriete medley om te zingen?

Ik vind dat de medleys allemaal iets leuks hebben, maar op dit moment vind ik dat in Les Miserables de meest mooie nummers zitten.

Wat is het mooiste moment dat je beleefd hebt met het koor?

Ik zit nog maar net bij het koor, maar het leukste moment vind ik tot nu toe de werkmiddag met de choreografie van Jersey Boys. Ik vraag me nu af of dat ooit goed gaat komen, maar we hebben er in ieder geval al veel lol om gehad.


MMKBlogs