Vivian

Koorleden over Vivian:

“Als Vivian zingt, dan straalt ze áltijd!”

Sinds wanneer bij het koor?
Ik zing nu sinds februari 2010 bij het koor!

Hoe ben je bij het koor gekomen?
Ik ben regelmatig naar optredens gaan kijken, toen Odette nog bij het koor zat. Via haar ben ik aan informatie gekomen. Ik ben toen een paar keer bij repertities gaan kijken en had er meteen een goed gevoel bij. Toen ik na een stemtest mee mocht zingen was dit meteen gezellig en iets wat ik al heel lang wilde. Ik werd warm ontvangen en de klik was er meteen. Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin, en het is een hele gezellige club mensen bij elkaar.

Wat vind jij het leukste aan het koor?
Het leukste vind ik de vele verschillende medleys die er gezongen worden en daarbij de choreo,dat is helemaal mijn ding. De repertities op maandag die altijd erg gezellig zijn, en het samen optreden. Hopelijk volgen er nog heel wat….

Wat is je favoriete medley om te zingen?
Tot nu toe zijn dat er een paar ipv 1 medley. Favoriet zijn:  Sunset boulevard, Hairspray en natuurlijk Wicked. helemaal top! Daar kijk ik naar uit om die in de show te zingen.

Wat is het mooiste moment dat je beleefd hebt met het koor?
Het mooiste moment is de jubileumshow in juni 2010! Ik zat er nog maar net bij, en iedereen was al in de drukke voorbereidingen voor de show. Dat vond ik zo geweldig dat ik daar meteen ook in zat en ik alles op alles heb gezet om in 4 maanden tijd 4 medleys mee te kunnen doen, en dat is gelukt! Ik kijk nu al weer uit naar onze volgende show in oktober 2012!


MMKBlogs