Jürgen

Koorleden over Jurgen:

“Onze frontman met het juiste netwerk, nu nog de juiste tekst :)”


Sinds wanneer bij het koor ?

In 1999, na de zomervakantie, ben ik lid geworden en ben lid gebleven tot begin 2003. Inmiddels ben ik sinds 2008 weer lid.

Hoe ben je bij het koor gekomen ?
De eerste keer ben ik meegegaan met een collega die het erg leuk leek om musicals te zingen, maar niet alleen durfde. Uiteindelijk is zij na korte tijd gestopt en ben ik gebleven. In tweede instantie zag ik het Markiezaats Musicalkoor tijdens het cultureel weekend optreden en had me voorgenomen weer bij het koor te komen en dat heb ik een paar maanden daarna ook gedaan.

Wat vind jij het leukste aan het koor ?
De geweldige sfeer; er zijn geen kliekjes; het is één club die erg met elkaar meeleeft, bij lief en bij leed. Wat me opviel tijdens mijn eerste repetitie is dat het echt aanvoelde als een warm bad.

Wat is je favoriete medley om te zingen ?
Op dit moment Miss Saigon en Les Misérables. Het zijn medleys waar je heel je ziel en zaligheid in kunt leggen en waar veel afwisseling in de emotie zit; woede, liefde en pijn.

Wat is het mooiste moment dat je beleefd hebt met het koor ?
Een werkweekend waar we tijdens de “belevingsrepetietie” van Wicked met het nummer “For Good” heel diep zijn gegaan. De emoties kwamen er toen ook bij iedereen uit en dat schept een grote band.


MMKBlogs